DFOI modtager med stor taknemmelighed arv, legater og gaver

Arv, gave & testamente. Hvem arver dig?

 

Ønsker du eller nogen i din familie at testamentere formuen til DFOI, skal du oprette et testamente. Et testamente skal opfylde en række strenge formalia for at være juridisk gyldigt. 

DFOI har indgået  samarbejde med Legal Desk, der sætter dig i stand til at lave dine egne juridiske dokumenter vedrørende støtte til DFOI.

Gennem Legal Desk vil du have mulighed for gratis at oprette et legat til støtte for DFOI. Legatet kan både fungere som et nyt testamente eller som et tillæg til et eksisterende testamente. For at benytte denne service skal du bruge et af følgende to links:

https://www.legaldesk.dk/dokument/1813
http://kortlink.dk/dfoi/uxzn 

Via Legal Desk får du helt automatisk udarbejdet de vigtige dokumenter, der skal til for, at du kan sikre dig, at din arv går til dit ønskede formål. Formularen kan benyttes uanset, om du har et testamente i forvejen eller ej. I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til os, den dag du går bort.

Legal Desk har på deres hjemmeside, www.legaldesk.dk, skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og testamente er. 

Du finder DFOI's formular her

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar, alternativt vil du kunne underskrive det foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Vil du være helt sikker på, at dit legat bliver fundet frem den dag det bliver aktuelt, anbefales det, at underskrive det foran notaren, som herefter vil opbevare legatet. Du finder notarens åbningstider i Borgerservice hos din kommune. 

Når efterkommere modtager arv, skal de i visse tilfælde betale arveafgift. Du kan her beregne din arveafgift og modtage en afgiftsrapport helt gratis.

En anden mulighed er at opfordre til at indsættes penge på DFOI’s konto til Landsindsamling

Reg. nr.: 9325, kontonummer: 7881738 i stedet for blomster og kranse ved bisættelse eller begravelser.

Du er meget velkommen til at kontakte formanden, Karsten Jensen, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker en uforpligtende snak om et testamente. 

 

Karsten Jensen

formand