Handelsbetingelser

 

1. Priser

1.1 Foreningen er ikke momsregistreret. Der tages forbehold for aflysning af arrangementer, udsolgte tryksager og trykfejl og rettelser og ændringer i programmer og annonceringer.

 

1.2 Betaling kan ske ved følgende betalingsmidler: Visa/Dankort, VISA og Mastercard, og MobilePay.

 

1.3 Betalt kontingent for medlemskab gælder for 12 måneder fra 1.1. - 31.12. 

Opsigelse af medlemskab skal ske senest den 31.12 og sendes til foreningens kasserer. 

Kontingentopkrævning udsendes primo senest ved udgangen af marts måned. Manglende betaling medfører bortfald af medlemskab med virkning fra 1.1. i det år hvor kontingentbetaling ikke modtages af foreningen. For at kunne stemme ved generalforsamling skal medlemskab være gyldigt.

 

1.4. Forbehold

Vi tager forbehold for fejl, trykfejl, ændringer, statslige afgiftspålæggelser samt udsolgte varer. Hvis en vare, du har bestilt, er udsolgt, vil vi straks kontakte dig og din betaling til blive annulleret.

 

2. Bestilling

Bestilling foregår ved, at du vælger de relevante ydelser, udfylder tilmeldingsformularen og trykker ”tilføj til kurv”. Når du har tilføjet til kurven, kan du trykke “til kassen” i toppen. Herefter åbnes et betalingsvindue, hvori du indtaster dine kortoplysninger og gennemfører betalingen.

 

3. Levering

Din ydelse er leveret i det øjeblik, arrangementet starter. Det er dit eget ansvar at møde op til det tilmeldte arrangement.

 

4. Persondatapolitik 

Jf. DFOI’s databehandlingspolitik gælder også følgende regler, når du tilmelder og køber et arrangement til dig og- eller dine pårørende, accepteres samtidig, at der bliver taget billeder og eller video, der kan offentliggøres på diverse online medier – inkl. sociale medier. Du afgiver hermed samtidig også samtykke til, at materialet må benyttes i trykte medier som eksempelvis foreningens egne publikationer og periodika. Samtykket gælder for både dig selv og dem du eventuel betaler og tilmelder for – dvs børn, partner, ægtefalle, hjælper, ven osv.

Der gælder øvrige samtykke til øvrige databehandlinger jf. DFOI’s databehandlings- og persondatapolitik.

 

5. Fortrydelsesret

5.1 Tilmelding til DFOI’s arrangementer er bindende, du har dog den for internethandel normale 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder ikke ved tilmelding senere end 2 uger før arrangementers gennemførelse.

 

5.2 Ved egen sygdom kan du melde afbud indtil 2 uger før arrangementets gennemførelse.

 

6. Spørgsmål

6.1 Hvis du har spørgsmål eller brug for råd, er du meget velkommen til at skrive til foreningens kasserer Patrick Lykkegaard på pl@dfoi.dk eller foreningens formand Karsten Jensen kj@dfoi.dk.

 

Denne politik er senest opdateret 30. januar 2020.