Gå videre til hovedindhold

Handelsbetingelser

 

1. Priser

1.1 Foreningen er ikke momsregistreret. Der tages forbehold for aflysning af arrangementer, udsolgte tryksager, varer eller tjenesteydelser og eller trykfejl i programmer og annonceringer.

1.2 Betaling kan ske ved følgende betalingsmidler: Visa/Dankort, VISA og mastercard

1.3 Betalt kontingent for medlemskab gælder for 12 måneder fra 1.1. - 31.12. Opsigelse af medlemskab skal ske senest den 31.12 og sendes til foreningens kasserer. Kontingentopkrævning udsendes i februar måned og skal være betalt senest ved udgangen af marts måned. Manglende betaling medfører bortfald af medlemskab med virkning fra 1.1. i det år hvor kontingentbetaling ikke modtages af foreningen.

 

2. Bestilling

Bestilling foregår ved, at du vælger de relevante ydelser, udfylder tilmeldingsformularen og trykker ”tilføj til kurv”. Når du har tilføjet til kurven, kan du trykke “til kassen” i toppen. Herefter åbnes et betalingsvindue, hvori du indtaster dine kortoplysninger og gennemfører betalingen.

 

3. Levering

Din ydelse er leveret i det øjeblik, arrangementet starter. Det er dit eget ansvar at møde op til det tilmeldte arrangement.

 

4. Fortrydelsesret

4.1 Tilmelding til DFOI’s arrangementer er bindende, du har dog den for internethandel normale 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder ikke ved tilmelding senere end 2 uger før arrangementers gennemførelse.

4.2 Ved egen eller families sygdom kan du melde afbud indtil 2 uger før arrangementets gennemførelse.

 

5. Spørgsmål

5.1 Hvis du har spørgsmål eller brug for råd, er du meget velkommen til at skrive til foreningens kasserer Patrick Lykkegaard på pl@dfoi.dk eller foreningens formand Karsten Jensen kj@dfoi.dk

 

 

Støt vores landsindsamling

 


 

Støt DFOI via DrugStars

Begivenheder

DFOI

C/o. Karsten Jensen

Vestervej 15

6880 Tarm

Tlf: (+45) 70 20 70 85
kj@dfoi.dk

CVR: 130 180 06